Dag en nacht mooi verzorgd!

Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht mooi verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die er op elk moment verzorgd uit wil zien! Bij PMU wordt het pigment met een steriele naaldmodule heel ondiep en bijna pijnloos in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen aan de wenkbrauwen, ogen en lippen worden aangebracht.

Het resultaat van de pigmentaties is heel natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Een PMU behandeling bestaat altijd uit 2 behandelingen, omdat we van tevoren nooit 100% kunnen vaststellen hoe het pigment in uw huid pakt.

Voor het ondergaan van een permanente make-up behandeling, dient u rekening te houden met een aantal zaken:

 • De avond voor de afspraak mag u geen alcohol of aspirine gebruiken omdat dit het bloed verdunt.
 • Bij het gebruik van bloedverdunners, indien mogelijk een paar dagen voorafgaande aan de behandeling ermee te stoppen.
 • Indien u op het formulier bij een contra-indicatie ja heeft ingevuld ga ik niet over tot behandelen, tenzij u een schriftelijk schrijven van de behandelende arts heeft.
 • De gepigmenteerde huid zal na de behandeling aanmerkelijk intensiever van kleur zijn dan na een aantal weken.
 • U heeft na 4 tot 6 weken recht op een nabehandeling, deze is bij de prijs inbegrepen.
 • Het is niet aan te raden intensief te sporten de dag van de behandeling.
 • Volgens de hygiënerichtlijnen voor cosmetisch tatoeëren ( GGD) moet ik u erop wijzen dat alle consequenties voortvloeiende uit de behandeling voor eigen risico zijn.
 • In een heel enkel geval pakt het pigment minder goed (huidtype, medicijngebruik) waardoor een derde behandeling noodzakelijk is. Hierbij ben ik genoodzaakt om 50 euro extra kosten in rekening voor de tijd en materiaal die extra nodig is.
 • Indien u zonder geldige reden binnen 48 uur voor de behandeling afzegt ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen omdat er zeer ruim de tijd voor u wordt gemaakt.

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de behandeling. Om de PMU behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te krijgen raad Nu Mooi de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 • De behandelde huid dient gedurende 5 tot 10 dagen droog te worden gehouden.Let op dat u géén water, bodymilk, lotion en make-up op de behandelplaats aanbrengt. In de praktijk blijkt dat wanneer je de huid zo droog mogelijk houdt, de huid het snelst zal genezen. Eventueel kunt u op de huid eromheen een dun laagje vaseline aanbrengen om het trekkerige gevoel te verminderen.
 • De eerste dagen zullen er hele kleine korreltjes op de huid ontstaan; dit zijn minuscule korstjes. Laat uw huid deze zelf afstoten enkrab ze er niet af om littekens te voorkomen. De eerste week na de behandeling dient u ook niet onder de zonnebank te gaan en ook de natuurlijke zon zo veel mogelijk te vermijden. De afstoot van pigment zal gedurende de 3e en 4e dag plaatsvinden en de kleur minder intens maken. Indien de nazorginstructies nauwkeurig worden opgevolgd zult u hier vrijwel geen hinder van ondervinden en zal de huid zich probleemloos herstellen.
 • Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen om infecties te voorkomen. Dep het behandelde gebied alleen met een schone tissue schoon en probeer het zoveel mogelijk droog te houden.
 • Druppel geen wond- desinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de wond en plak geen pleisters of gaasjes over de behandelingsplaats.
 • Voor de beste genezing en om de pigmenten niet te laten vervagen is het beter om 5-10 dagen niet te sporten, naar de sauna en/of het zwembad te gaan. Zweet (zout) trekt namelijk de pigmenten eruit.
 • Vermijd zoveel mogelijk (wat mogelijk is) de eerste zeven dagen direct zonlicht of zonnebank licht. Probeer in de toekomst als u in de zon gaat de PMU te beschermen door deze met factor 30 of hoger in te smeren.
 • Het is beter om geen chemische peeling gedurende zes maanden na de pigmentatie te gebruiken. Daarnaast is het ook af te raden om Retinol houdende (Vit A) producten of peelingen te gebruiken op de PMU gedurende 30 dagen na de behandeling.
 • Voor de lippen: maak geen gebruik van whitening tandpasta en smeer de eerste 5 dagen voor het tandenpoetsen de lippen in met vaseline, beter is om pittig eten te vermijden en geen heet drinken te nuttigen, drink de eerste uren na de behandelingen door een rietje.

Wenkbrauwen hairstrokes of schaduwtechniek 
€320,00

Eyeliner boven en onder
€250,00

Eyeliner boven en onder breed
€265,00

Eyeliner alleen boven infralash
€200,00

Eyeliner alleen boven breed
€215,00

Eyeliner alleen onder
€155,00

Lipliner
€250,00

Fullips (inclusief 2 nabehandelingen)
€399,00

Bij de nieuwe PMU behandelingen is één gratis nabehandeling inbegrepen. De nabehandeling dient binnen 6 weken plaats te vinden. Voor extra nabehandelingen wordt €50,- aan kosten in rekening gebracht.

Refresh permanente make-up binnen 1 jaar

70% korting op de nieuw prijs. Is er alsnog een nabehandeling nodig komt er 50,- bij (binnen 8 weken)

Refresh permanente make-up tussen 1 en 1,5 jaar

Tussen de 1 en 1,5 jaar geldt 60% korting op de nieuw prijs. Prijs geldt voor 1 behandeling! Is er alsnog een nabehandeling nodig komt er 50,- bij (binnen 8 weken)

Refresh permanente make-up tusen 1,5 en 2 jaar

Tussen de 1,5 en 2 jaar jaar geldt 50% korting op de nieuw prijs. Prijs geldt voor 1 behandeling! Is er alsnog een nabehandeling nodig komt er 50,- bij (binnen 8 weken)

Na 2 jaar geldt weer de nieuwprijs!

Indien u vanuit een andere salon komt voor de permanent make-up en nog oude permanent make-up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd eerst noodzakelijk.

Bij Nu Mooi wordt gewerkt volgens de landelijke hygiënerichtlijnen van de LCHV (Landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid). Nu Mooi heeft dus een vergunning voor het plaatsen van permanente make-up.

Permanente Make-up

Wil je een afspraak maken? 06 12517880