Verwenmoment

Of je nu lekker wilt genieten van een verzorgende behandeling met een heerlijke massage of je wilt je huid verbeteren, dan bent je bij ‘Nu mooi’ aan het juiste adres! Wij werken met de nieuwste technieken op basis van huidverbetering. Graag informeren wij u hierover in de salon.

Jeugd behandeling t/m 18 jaar
± 40 min.  €29,50

Gericht op een intensieve reiniging om de jonge huid weer in balans te brengen. Reiniging, peeling, evt epileren,onzuiverheden verwijderen en masker.

Luxe behandeling 
± 75 min. 
€58,50                      

Behandeling gericht om de huid een energieboost te geven d.m.v. een speciaal masker. Incl. een heerlijke gezichtsmassage, ampul en epileren. Tijdens deze behandeling altijd GRATIS hars bovenlip en/of kin of wimpers of wenkbrauwen verven.
Aanrader! Meest geboekte behandeling!

Basis behandeling
± 60 min.  €46,00     
               

Reiniging, dubbele peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, werkstoffenampul, masker en verzorging.

Korte gezichtsbehandeling 
± 40 min.  €33,00

Reiniging, peeling, massage of onzuiverheden verwijderen, masker en verzorging (incl epileren + €5,00).

Clear Balance behandeling 
± 60 min.  €40,00

Bestrijdt de hoofdoorzaak van de vette/onzuivere acne huid. Reiniging, peeling, epileren, uitgebreid onzuiverheden verwijderen, milde fruitzuurpeeling, masker en verzorging.

Basis behandeling voor de man
± 60 min.  €40,00

Reiniging, peeling, evt. epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en verzorging.

Aquatherm o2 behandeling
± 75 min.  €59,50

Een behandeling voor de overgevoelige huid o.b.v. thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Incl. Basisbehandeling, ampul en speciaal masker.

Power Hyaluronic
±75 min.  €59,50

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.Incl. Basisbehandeling, hyaluronzuur ampul, speciaal hyaluronzuur gelmasker.

Power C+brighting antioxidant
± 75 min.  €59,50

Gericht op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Stimuleert de celstofwisseling en collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de vermoeide en door de zon aangedane huid.  Incl. Basisbehandeling, concentraat en 25% vitamine C ampul.

Global lift
± 75 min.  €68,00

“De cosmetische face lift van de toekomst” Een geheel nieuw soort cosmetische lifting op basis van een diepwerkende celbehandeling. Deze eerste globale lifting herdefinieert de vormen van het gelaat: het gezichtscontour, de hals en de jukbeenderen. De GLOBAL LIFT verbetert de functionering van cellen met een trage stofwisseling. Direct resultaat!! Incl. Basisbehandeling, ampul en speciaal vliesmasker.

Eternal
± 75 min.  €67,00

Met behulp van natuurlijke ingrediënten worden de stamcellen gereactiveerd en gestimuleerd  Zo ontstaan er nieuw gevormde dochtercellen, die zorgen voor een jonge, soepele en rimpelloze huid. Incl. Basisbehandeling, nano liposomen ampul en speciaal masker.

Corrective
± 75 min. €70,00

Een uitermate doeltreffende behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huid opvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig. Incl. Basisbehandeling, ampul en Corrective Pearly Delux masker.

Derma Peel Pro
± 75 min.  €68,00

DERMAPEEL PRO is ontwikkeld op basis van een meervoudige technologie die opeenvolgend 5 (fruitzuur) peeling technieken combineert en met de juiste concentratie in staat is om de externe huidlagen te verwijderen, met als doel een optimaal en uniform resultaat. Dermapeel Pro wordt aangebracht in verschillende fasen om de huid optimaal te behandelen en maximale resultaten te behalen.

En is er in 2 specialiteiten:

  • DERMAPEEL TIMELESS PEEL SEQUENTIAL SYSTEM :  Rimpelbestrijdende behandeling.
  • BRIGHTENING PEEL SEQUENTIAL SYSTEM : Behandeling voor vermindering van huidvlekken.

Reviderm PCA Peeling
± 45 min.   €65,00

PCA Peeling is een unieke peeling het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van hoorncellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatiestoornissen en littekens. Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

Bij alle behandelingen kan er gebruikt worden gemaakt van de Ultrasonic (microdermabrasie effect). Toeslag hiervoor is €10,00 per behandeling.

Wil je een afspraak maken? 06 12517880