Verwenmoment

Of je nu lekker wilt genieten van een verzorgende behandeling met een heerlijke massage of je wilt je huid verbeteren, dan bent je bij ‘Nu mooi’ aan het juiste adres! Wij werken met de nieuwste technieken op basis van huidverbetering. Graag informeren wij u hierover in de salon.

Comfort Hyaluronic behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
75 min € 69,95

Het glaasje water voor jouw huid! Een krachtige dorstlesser voor een droge of trekkerig aanvoelende huid. De natuurlijke vochtbalans in jouw huid wordt herstelt door de aanwezige hyaluronzuur in de producten en krijgt hierdoor meer volume en stevigheid. Door gebruik te maken van de beauty device met ultrasound en ionthoporese werken we de hoogwaardige werkstoffen dieper in de huid.

Anti-stress Teatime behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
75 min.  € 69,95

Tover jouw vermoeide en gestresste huid om naar een stralende energieke huid! Chinese Groene thee is de basis in deze heerlijke behandeling. De ampullen en vliesmasker zitten boordevol anti-oxidanten die jouw huid zullen beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Door gebruik te maken van de beauty device met ultrasound en ionthoporese werken we de hoogwaardige werkstoffen dieper in de huid. Door de heerlijke geuren van de producten en maar liefst 2 massages waan jij je even helemaal in relax-sferen!

Exclusieve Four seasons behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
75 min.  €62,95

Ieder seizoen heeft haar eigen behandeling! Per jaargetijde heeft je huid behoefte aan andere producten. Tijdens deze behandeling zorgen we dat jouw huid die extra oppepper krijgt, een futloze, vermoeide of dof uitziende huid is verleden tijd! Door de heerlijk geurende 2-fase serum boordevol vitamines en anti-oxidanten in te masseren krijgt deze weer een prachtige GLOW!

Anti-age Mesoporation behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
80 min.  € 79,95

Ga de strijd aan met de zwaartekracht! Door gebruik te maken van het mesotherapie apparaat zonder naalden brengen we de rimpelopvuller dieper aan in de huidlagen. Het anti-age concentraat met peptides versterkt het bindweefsel en voorziet de huid van vocht. Door gebruik te maken van 2 maskers verlaat je de salon met een super gevoede, gevulde en gladde huid!

Whitening Mesoporation behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
80 min.  € 79,95

Ga de strijd aan met jouw pigmentvlekjes! Door gebruik te maken van het mesotherapie apparaat zonder naalden brengen we de shining white  met niacinamide dieper aan in de huidlagen. Het concentraat herstelt de huidbarriere en door de anti-oxiderende eigenschappen heeft het een positief effect op pigmentvlekjes. Door gebruik te maken van 2 maskers verlaat je de salon met een super gevoede en gladde huid!

Blue line vochtboost behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
60 min.  € 62,95

Geef jouw huid een vochtboost met deze behandeling boordevol vitaminen, oliën en natuurlijke werkstoffen. Het hoge gehalte van Vitamine E, die jouw hui barrière weer zal herstellen, verlaat je de salon met een uitermate zachte `babyhuid`! Tijdens deze behandeling geven we het oogcontour ook nog even wat aandacht d.m.v. een oogmasker die de fijne lijntjes zal verzachten!

Baobab anti-age behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
75 min.  € 69,95

Revolutionaire salonbehandeling die jouw huideigen beschermingsmechanisme zal stimuleren, door gebruik te maken van het beauty device met ultrasound werken we de krachtige werkstoffen dieper in de huid. Door de hoge concentratie vitamine C, wordt je huid aangezet tot aanmaak van eigen collageen en fijne lijntjes worden verzacht en je huid verstevigd en… kom maar door met die glow!

Helix helende huidverbetering behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
75 min.  € 69,95

Deze behandeling op basis van natuurlijke slakkenslijm zit boordevol Allantoïne, collageen, elastine en glycolzuur welke het afweersysteem van de huid versterken. De huid wordt verstevigd en voorzien van optimale hydratatie. Deze behandeling is ook geschikt voor de rode en tot eczeem neigende huid!

Zen & boost behandeling (inclusief wenkbrauwen bijwerken)
55 min.  € 55,-

Behandeling die jouw huid weer in balans zal brengen, uiteraard worden alle producten afgestemd op jouw huid! Deze behandeling is perfect voor iedereen die een snelle boost wil voor de huid!

Tevens zijn er doorgaans het jaar meerdere behandelingen beschikbaar. Maar doordat er gewerkt wordt met natuurlijke producten is de houdbaarheid van alle openstaande producten beperkt. U kunt erop vertrouwen dat ik samen in overleg met u de best mogelijke behandeling voor dat moment zal toepassen!

Wil je een afspraak maken? 06 12517880