Allround schoonheidssalon

Nu Mooi bied diversen behandelingen aan, neemt u rustig eens een kijkje op de website. Voor informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Of u nu lekker wilt genieten van een verzorgende behandeling met een heerlijke massage of u wilt uw huid verbeteren, dan bent u bij ‘Nu mooi’ aan het juiste adres! Wij werken met de nieuwste technieken op basis van huidverbetering! Graag informeren wij u hierover in de salon!

Tarieven bekijken
permanente make-up

Permanente make-up

Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht mooi verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die er op elk moment verzorgd uit wil zien!

Tarieven bekijken
make up

Make-up

Make-up is voor mij absoluut de kers op de taart. De creativiteit die daarbij komt kijken is wel aan mij besteed. Door gebruik te maken van de Italiaanse kwaliteits make-up van Pupa Milano kun je verzekerd zijn dat je stralend de salon verlaat! Maar misschien ga jij wel trouwen? Ook voor bruids make-up kun je bij Nu Mooi terecht! Nu Mooi heeft eventueel ook leuke arrangementen hiervoor

Tarieven bekijken
pedicure

Pedicure

We hebben er allemaal wel eens last van, zere en pijnlijke voeten. Soms kan die pijn ondragelijk zijn en is een pedicure behandeling onmisbaar! Bij ‘Nu Mooi’ wordt ervoor gezorgd dat je snel van je klachten af bent. Denkt u hierbij aan ingegroeide teenagels, likdoorns of veel eelt.

Tarieven bekijken
Massage

Massage

De klassieke massage bestaat onder andere uit ontspanningsmassage en massage die op een betere doorbloeding is gericht. De massage wordt ook gebruikt om uw lichaam en geest met elkaar in evenwicht te brengen, zodat stress en spanning verdwijnen of voorkomen worden. Een rug-, nek-, schoudermassage wordt gegeven met een heerlijke essentiële olie, die uw huid verzorgt en weer heerlijk zacht en soepel maakt.

Tarieven bekijken

Losse modules

Ook voor kleine en korte behandelingen kunt u terecht bij Nu Mooi, denkt u hierbij aan epileren of harsen van het gelaat. U kunt ze natuurlijk ook combineren met een gezichtsbehandeling.

Tarieven bekijken

Wil je een afspraak maken? 06 12517880